woensdag 17 augustus 2016

Hobby dag

Doopey zit in zijn hobby doosje
Liefste mama Florentina. Bijna iedere woensdag heeft mama mensje haar vriendinnen op bezoek. Dan houden zij een hobby dag. Doopey is officieel de mascotte van de dames hun hobby dag. Een werkdag voor hem. Als je hem al zo goed kent als ik, dan begrijp je dat hij gewoon zichzelf moet zijn. Een clown. Niks beter dan gewoon een lege doos op tafel vinden, en u tussen de mensen hun spullen leggen. Al de knuffels die Doopey krijgt. Onvoorstelbaar!

Rambo-dag
Dus vandaag is het Rambo-Dag. Een hobby dag voor Rambo de poes. Mensjes zoon heeft een kamer waar hij hobby ook doet. Dus ben ik daar gaan hobby doen. Heel creatief haarbal maken. Abstracte haarbal op schilderspalet. Met extra haar textuur rondom. Afgewerkt met een glanzende rond versiering. Geen idee wat dat was, maar het glansde en was heel flexibel.

De kunst was wel tijdelijk van aard. Zodra mensjes zoon het zag, ruimde hij het op. Met heel wat appreciatie voor mijn kunstwerk. Alles werd in papier zorgvuldig ingepakt en in een opslag container gestopt. Waarschijnlijk om mee te stoefen bij zijn vrienden.

Kusjes en veel Prrr liefde,
Rambo de poes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten