zondag 14 augustus 2016

De zondag jacht

Mama mensje knuffelt Rambo
Liefste Florentina. Normaal geeft mama mensje ons altijd een zondag, op zondag. Dit maal moet ze het vergeten zijn. Want mama mensje was met haar zoon vertrokken. Een poes kan het personeel moeilijk overwerken. Ik denk dat ze gewoon vergeten zijn dat het zondag was, en snel er ene gaan vangen waren. Hun jacht was minder vruchtbaar dan de onze.
Onze zondag

Mama mensje haar spullen
Mama mensjes tas
Doopey na de catnip


De poezen hadden besloten om iets voor de mensjes terug te doen. In het dieren asiel gaat mama mensje altijd de diertjes helpen. Op zondag doet zij voor de arme poezen een zondag mee. We weten dat er nog zondagen in haar tas zaten. Dus hebben we jacht gemaakt op mama mensje haar tas en de zondag gevangen. Dit voordat het kon ontsnappen. De poezen in het asiel hadden er dan toch niets aan gehad. Om haar te helpen heb ik haar handschoentjes aangepast voor het geval ze ooit een extra vinger bijgroeit. Een extra gaatje in de handschoen komt altijd van pas. 

Doopey had tijdens de jacht, de mensjes hun voorraad catnip gevonden. Dat had hij beter niet gedaan. Want toen de muis zich liet zien, sprong hij hoog in de lucht van het schrikken. Met catnip wordt Doopey enkel nog gekker. Hij begon alles anders te zien. Zo werd de muis een griezelig beest en de keuken spons een lekker zondagje. Geen wonder dat hij wat later een haarbal achterliet.

Mama mensje was wel blij dat we een zondag had gevangen. Met een knuffel heeft ze mij dat alvast al laten weten.

Kusjes en veel Prrr liefde,
Rambo de poes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten